Home > Uncategorized > Ufattelig lei alle invites på facebook!

Ufattelig lei alle invites på facebook!

Utrolig! helt utrolig.. Hver eneste gang jeg logger inn på www.facebook.com så renner det inn invites til spill jeg ikke spiller! finnes det ingen filter for noe sånt? i så fall burde facebook virkelig lage det. Kan ikke de som ikke har innstalert spillert få slippe å få alt det maset om å spille, sanke inn poeng, høste eplene og måke innkjørselen eller gudene veit hva de gjør på disse spillene. Jeg er på facebook for å snakke med gamle venner, se hva folk driver med eller skrive i interessante grupper. Ikke bruke tiden på å trykke bort masse innvitasjoner til spill jeg ikke bryr meg om engang. Har begynt å slette såkalte venner nå som maser ekstra mye om akkurat det, å er det venner jeg føler jeg ikke kan slette så har jeg rett og slett ignorert dem for å slippe alt mas. Hadde jeg fått velge så hadde ikke spill finnes på facebook i det heletatt.

Comments are closed.

TOP