Home > Uncategorized > Et lite tips!

Et lite tips!

Kjeder du deg mye i hverdagen sånn som jeg? Etter skolen eller jobben? Jeg fant noe kult man kan gjøre! visste du at man kan få velkomstbonus odds? Hvis du liker fotball eller annen sport, så kan du spille odds, og som sagt får du velkomstbonus så kan du prøve og se hvor gøy det er :) Bare et lite tips fra meg til deg :) Har du noen gode tips til ting man kan gjøre på ettermiddagen? Heldigvis begynner det å gå mor vår, da ser ihvertfall jeg litt lysere på livet.. det er deilig :) Har begynt å tenke hva jeg skal i sommer, har lyst til å gjøre noe gøy! Dra på ferie et fint sted.. Tyrkia kanskje? har vært der før, og det er et annet tips, å dra dit! :) noen fler som har vært i Tyrkia? hvis jeg vinner på odds drar jeg lett ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackbacks:0

Listed below are links to weblogs that reference
Et lite tips! from bunadraadet.no
TOP